Prajitura cu paine

de ianculubita in Prajituri, 27 Mar 2011 | 10162 vizualizari

 

Va recomand ceva dulce pentru zilele cand sunteti lipsite de idei dar va atentionez ca nu e o prajitura pentru musafiri.

 

INGREDIENTE

  • 1 franzela
  • 1 cana cu lapte
  • 100 g unt
  • 1 cana cu zahar
  • 2 oua
  • 1 cana cu smantana
  • 1 cana cu nuci macinate
  • coaja de lamaie
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu paine:

Intr-o forma de tort cu hartie de copt,pun felii de franzela taiate de 2cm.grosime,nelasand nici un loc gol,apoi le stropesc cu lapte;

Untul il frec cu zahar si putina sare, adaug pe rand ouale apoi smantana, nucile, coaja de lamaie si rastorn peste paine;

Dau forma la cuptor la foc moderat 40-50 minute;

Dupa racire rastorn prajitura pe un platou si pudrez cu zahar farin.

TIPS-URI

1

pentru persoanele cu mai putine posibilitati, imbracat in frisca sau o crema, poate fi folosit drept tort

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu paine" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (9)

adry88 1

02.06.2011, 12:47

Panacris 1

18.10.2013, 10:38

Asta-i numai bună pentru musafirii neanunțați

ianculubita 1

18.10.2013, 11:19

da,da asa este;si eu le-as da asa ceva unora,dar daca le place si mai vin

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu coacaze rosii